Logos ISO
Qualitat i Medi Ambient

Archs Constructora obté les certificacions ISO conforme a les normes UNE-EN ISO 9001:2015 i UNE-EN ISO 14001:2015.

Llegir més
L’accés a un habitatge digne: el nostre compromís

IMPSOL ha adjudicat a Archs Constructora la construcció de 39 habitatges de protecció oficial i 32 places d’aparcament al Sector Les Bateries en el Turó del Sastre, Montgat (Barcelona).

Llegir més
Covid-19

Archs Constructora, enfront de l’actual crisi sanitària, ha analitzat exhaustivament cada centre de treball amb el servei de prevenció i amb el mateix client, així com amb les directrius governamentals que es van implantant.

Llegir més
Archs Constructora cuenta con una oficina de asesoramiento técnico con personal altamente cualificado para ofrecer un servicio ágil y de máxima calidad.
Oficina tècnica: el suport necessari

Archs Constructora, seguint les indicacions del director tècnic, ha augmentat el personal de l’oficina tècnica de l’empresa, a fi d’atorgar més valor afegit a les obres en execució i a la Direcció Comercial.

Llegir més
En Archs constructora somos especialistas en obra industrial: edificacios logísticos, construcción de instalaciones industriales, reformas y ampliaciones, etc.
Urcotex Inmobiliaria, Isidre Archs, Agefred: èxit assegurat

Archs Constructora s’ha tornat a associar amb Urcotex Inmobiliaria i Agefred per construir una plataforma logística de 96.000 m2 de naus i oficines, amb 160.000 m2 de parcel·la.

Llegir més
En Archs Constructora somos especialistas en obra civil: obra civil urbana e interurbana, adaptación de espacios urbanos, pavimentación, etc.
Aposta per l’aigua

Archs Constructora sempre ha estat molt compromesa amb els aspectes ambientals de les obres que executa. L’empresa sempre vetlla per produir la mínima quantitat de residus possible.

Llegir més
Sector de l’edificació: sector capdavanter

Fins fa no gaire parlar d’obres d’edificació i rehabilitació a Archs Constructora era difícil d’imaginar, perquè l’empresa va néixer amb la vocació de l’obra civil. Fa uns anys, però, es va refundar per adquirir experiència en obres industrials.

Llegir més
Urbanización de la plaza del ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca. En Archs Constructora somos especialistas en obra civil: obra civil urbana e interurbana, adaptación de espacios urbanos, pavimentación, etc.
Sant Andreu de la Barca: referent d’Archs Constructora

És difícil parlar d’Archs Constructora sense fer referència a la població on està situada: Sant Andreu de la Barca. Des de la fundació de l’empresa, el 1962, l’empresa sempre ha estat molt vinculada al seu lloc de “naixement”.

Llegir més
En Archs constructora somos especialistas en obra industrial: edificacios logísticos, construcción de instalaciones industriales, reformas y ampliaciones, etc.
Nova plataforma logística de 60.000 m2 a la Zona Zal Port de Barcelona

El Centro Intermodal de Logística (CILSA) ha adjudicat a Archs Constructora la construcció d’una plataforma logística a la Zona Franca de Barcelona, i ha establert una unió temporal d’empreses (UTE) amb Urcotex Inmobiliaria i l’empresa Agefred.

Llegir més
Archs Constructora es una empresa experta en rehabilitación de edificios: reformas residenciales y no residenciales, adaptación a nuevas normativas, etc.
La rehabilitació: una nova veta de mercat

Archs Constructora va apostar fa mesos per l’edificació d’obra nova i per la rehabilitació. Gràcies a aquest esforç ens han adjudicat la rehabilitació de l’edifici d’habitatges situat al carrer de Sant Eusebi de Barcelona.

Llegir més
Archs Constructora: nova marca, nou web

La direcció d’Isidre Archs SL aposta per la marca Archs Constructora. Alejandro Guillén, gerent de l’empresa, ha dit: “Cal renovar-se en els temps actuals. Isidre Archs SL sempre serà el nom de l’empresa i això no es perdrà mai…

Llegir més
La responsabilidad corporativa es la base de cualquier empresa, por eso velamos por la construcción sostenible y la prevención de riesgos laborales, etc.
Isidre Archs SL amplia les seves oficines centrals

Isidre Archs SL ha ampliat les oficines i dobla la superfície destinada als serveis centrals de l’empresa. El disseny ha estat estudiat amb l’objectiu de dotar de més confort l’equip tècnic i els serveis administratius…

Llegir més
Isidre Archs SL incorpora un nou gerent

Isidre Archs SL ha incorporat a la gerència de l’empresa Alejandro Guillén, enginyer de camins, canals i ports. Disposa d’una àmplia experiència de gestió en empreses constructores i, sobretot, en el sector de l’edificació.

Llegir més
Isidre Archs SL es consolida en el sector industrial i obra civil

Isidre Archs SL construeix una nau logística al polígon Ca n’Albareda, a Castellbisbal, de 8.000 m² per a un grup de transports, una altra nau logística al polígon del Prat de Llobregat de 2.300 m² i una tercera nau industrial a Martorell de 3.000 m²…

Llegir més